Статті

14-08-2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

KUHN здивує українських аграріїв своїми новітніми розробками

 

Зовсім скоро українські аграрії зможуть ознайомиться з останніми розробками одного з провідних виробників сільгосптехніки ‒ групи компаній KUHN, яка спеціалізується на виготовленні обладнання для заготівлі і роздачі кормів, догляду за посівами, внесення добрив, а також посівної та ґрунтообробної техніки. Продемонструвати новинки KUHN планує на національній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки і технологій "АгроЕкспо-2015" з 1 по 3 жовтня в Кіровограді (Україна). Про це повідомив генеральний директор представництва KUHN в Україні Асад Лапш.

"Виставка "АгроЕкспо" для нас цікава своїми масштабами і динамічним розвитком. Ми з року в рік нарощуємо свою присутність на ній. Завжди виставляли сільгосптехніку з наших новітніх розробок. Цей рік не буде винятком," ‒ підкреслив він.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій "АгроЕкспо-2015" пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді (Україна). Торік у ній взяло участь 364 компанії-експонента і відвідало більше 18 тисяч осіб. Детальніше з останніми новинами виставки можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com, а також у соцмережах.

 

Прес-служба виставки "AgroExpo"

тел. (0522) 35-83-91, (095)-083-01-75

email: pr.agroexpo@gmail.com