Статті

10-09-2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

Знижки на сільгосптехніку очікують аграріїв цієї осені

Купити техніку дешевше українські аграрії зможуть на Національній агропромисловій виставці "АгроЕкспо-2015", яка пройде з 1 по 3 жовтня у Кіровограді.

- Домовилися з низкою вітчизняних і зарубіжних виробників сільгосптехніки, що вони на виставці продаватимуть новинки своєї продукції зі знижкою. Ця акція проводиться вже не перший рік і, як показала практика, користується великим попитом, - говорить директор виставкового комплексу "АгроЕкспо" Ігор Глібко.

Діятимуть дві знижки. За умовами першої аграрій отримає дисконт 5% у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки. Друга передбачає знижку 10% і більше, якщо буде придбаний виставковий зразок прямо з експозиції.

Про компанії, які братимуть участь в акції, можна ознайомитися на сайті виставки.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки і технологій "Агроекспо-2015" пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді (Україна). Торік у ній взяло участь 364 компанії-експонента і відвідало більше 18 000 чоловік. Детальніше з останніми новинами виставки можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com, а також у соцмережах.

Прес-служба виставки "AgroExpo"

тел. (0522) 35-83-91, (095)-083-01-75

email: pr.agroexpo@gmail.com