Статті

13-04-2017
Інокулянти від ПП НВП "ВІВАТ"

 

 

AgroOne
Свежий номер журнала Приложение к журналу Агрокалендарь Подписка на журнал
Впровадження технологій вирощування згідно 
Ризоактив -
еталон на ринку інокулянтів

Препарат Ризоактив – високоефективний інокулянт українського виробництва для поліпшення засвоєння азоту бобовими культурами (горох та соя). Препарат стійкий до згубної дії чинників навколишнього середовища, завдяки чому здатний суттєво збільшити врожайність культур та поліпшити їхню якість.

Мета використання – поява на корені рослини спеціальних утворень з високим вмістом бульбочкових бактерій р. Bradyrhizobium japonicum. Саме ці мікроорганізми здатні перетворювати газоподібний азот на форму, яка може бути засвоєна рослиною. Як результат, рослина стає більш витривалою до дії негативних чинників зовнішнього середовища, а якість насіння за критерієм вмісту білка зростає на 20-25%.

 
a311beb0f2e45a39de40a253d6b86fe9
Переваги
Фінансові:
  • стабільність цінової політики, яка не залежить від економічного стану країни (ціна залишається незмінною останні 3 роки);
Функціональні:
  • можливість завчасної обробки рослинної культури (30 або 14 діб до посівного етапу);
Зручність використання:
  • наявність двох препаративних форм для максимального комфорту використання (порошок та рідина);
 
Ризобофіт

Препарат бульбочкових бактерій
бобових культур

Препарат призначено для передпосівної обробки насіння бобових культур. Використання препарату дає змогу поліпшити умови живлення бобових завдяки фіксації атмосферного азоту; підвищити врожай зерна та зеленої маси; збільшити вміст білка в рослинах.

Ризобофіт виготовляють для кожної бобової культури окремо, оскільки певні види бульбочкових бактерій утворюють бульбочки і фіксують азот лише на коренях рослини-господаря. Препарат для сої випускається в двох формах - рідкій та порошкоподібній.

 
daa8ce8a bd0e 4917 a5e7
b40474517e9f

Переваги

Використання препарату дає змогу поліпшити умови живлення бобових завдяки фіксації атмосферного азоту; підвищити врожай зерна та зеленої маси; збільшити вміст білка в рослинах.

Використання РИЗОБОФІТУ забезпечує економію (20-35%) мінеральних добрив; за бактеризації сої врожайність підвищується на 2,4-9,3 ц/га (12,6-61,6%), а вміст білка та жиру в зерні зростає відповідно на 24,9 і 22,9%.

РИЗОБОФІТ виготовляють для кожної бобової культури окремо, оскільки певні види бульбочкових бактерій утворюють бульбочки і фіксують азот лише на коренях рослини-господаря. Препарат для сої випускається в двох формах - рідкій та порошкоподібній.