Статті

05-10-2017

Нідерландсько‐Український форум
з виробництва та переробки овочів, фруктів та ягід
Організатор: FoodTechLink
За підтримки: Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Херсонської Обласної Державної адміністрації, Херсонської ТПП, Херсонського аграрного Університету
Дата: Вівторок, 10 жовтня
Місце проведення: КРК «Прем’єр», Нова Каховка, пр. Дніпровський 42
10:00 ‐ 10.30
Реєстрація, ранкова кава
10.00 – 12.00
Вітальні промови

Гордєєв Андрій Анатолійович, Голова Херсонської обласної державної адміністрації

Кочерженко Сергій Олександрович, Віце‐президент Херсонської ТПП

Адамчик Олександр Олександрович, Заступник голови обласної державної адміністрації

Аверчев Олександр Володимирович, Представник Херсонського державного аграрного університету
Церемонія нагородження найкращих переробників регіону (Херсонська ОДА)

Презентація нідерландсько‐українського співробітництва, Каролін Спаанс, Радник з питання с/г Посольства Королівства Нідерландів в Україні
12.00 – 13.00
Обід для учасників форуму
13.00 – 16.00
ЗАГАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ РИНКУ

Тенденції світового ринку ягід та позиції України, Бенно Грімберг, координатор консорціуму FoodTechLink Україна

Переваги членства в асоціації для виробників та переробників, Ірина Кухтіна, Асоціація «Ягідництво України»

Експортні можливості для української продукції, Богдан Шаповал, Рада з питань експорту продовольства
ВИРОБНИЧІ ТЕХНОЛОГІЇ

Новітні досягнення в зберіганні овочів. Екологічно дружні холодоагенти в системі зберігання плодоовочевої продукції, Валерій Ляшинський, Розетта‐Агро

Організація контролю та обліку плодоовочевої продукції на основі застосування технології мобільного зважування обладнання, Ігор Іваник, Рід Лоджистик Солюшнз

Технології ефективного використання води, Віктор Василенко, ICL Specialty Fertilizers

Голландські технології захисту сільськогосподарських культур в українських умовах, Олена Болтовська, Koppert В.V.

Зволоження та вентиляція. Оптимальні рішення для різних культур в умовах Півдня”, Олександр Гурицький, Фреш Інжиніринг Груп
СТВОРЕННЯ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ

Цибуляний ланцюжок Нідерландів. Огляд та перспективи, Андрій Марущак, Агровент

Особливості зберігання цибулі та можливостіта можливості збільшення прибутку завдяки рішенням для переробки овочів, Олесь Капітанчук, Толсма Україна
16.00–18.00
Діловий прийом
Запрошені: представники місцевої влади, організацій та установ с/г сектору, голландського та українського бізнесу.
Запрошення на прийом буде направлено всім зареєстрованим учасникам форуму.
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
Пошта для реєстрації: uadutchforum@gmail.com , тел. +38(050)474‐77‐60