Статті

07-02-2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Gregoire Besson покаже на AGROEXPO-2017 новинки техніки, які ще не демонструвалися в Україні

Французька компанія Gregoire Besson планує представити на V Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2017, що пройде з 20 по 23 вересня у Кропивницькому (Кіровограді), новинки своєї техніки, які ще не демонструвались в Україні. Про це під час семінару для українських дистриб'юторів заявив регіональний директор Gregoire Besson у країнах СНД, Україні, Молдові, Закавказзі, Середній Азії та Монголії Ніколя Петі.

"Ми привезли в Україну новинки техніки, які ще ні разу не були на українській землі. Зараз тут, у Кіровограді, проводимо навчання по цій техніці для персоналу наших дистриб'юторів. І я не виключаю, що ці новинки будуть представлені на виставці AGROEXPO-2017," - запевнив Ніколя Петі.

Також, як розповів представник Gregoire Besson, не виключено, що AGROEXPO-2017 відвідає президент компанії Патрік Бессон.

Курс навчання для персоналу компаній-дистриб'юторів Gregoire Besson проходить у м. Кропивницький (Кіровоград) у виставочному центрі "AGROEXPO" і триватиме до 10 лютого. А для своїх клієнтів французька компанія з 13 по 14 лютого проведе "День відкритих дверей". У павільйоні виставкового центру буде представлена техніка для практичних занять.

Нагадаємо, що V Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2017 пройде з 20 по 23 вересня у Кропивницькому (Кіровограді). У минулому році у виставці взяло участь 470 компаній-експонентів та відвідало 20 700 осіб.