Статті

13-06-2016

Прес-анонс (Київ)

 

14 червня 2016 року відбудеться міжнародна конференція «ТОЧКА РОСТУ – СВІТОВИЙ ДОСВІД», яку Міжнародна фінансова корпорація (IFC, Група Світового банку) та компанія BASFпроводять як заключну подію в рамках унікального освітнього проекту «Точка росту» (The Growth Point), що стартував у листопаді 2015 року.

Місце проведення: готель HILTON, (бул. Т. Шевченка, 30, конференц кімната «Даллас»)

Початок роботи – о 10:00 (реєстрація – з 9:30)

Конференція проходитиме у форматі інтерактивного форуму під час якого учасникам представлять глобальні тренди розвитку сільського господарства та впровадження кращих стратегій в агровиробництві в Україні. Міжнародні експерти поділяться своїм досвідом застосування інноваційних технологій у бізнесі, презентують прогнози розвитку ринків та цін, а також представлять стратегії щодо підвищення прибутковості агробізнесу в Україні.



До ролі у якості спікерів запрошені провідні експерти таких міжнародних компаній як John Deere (Німеччина), eFarmer (Нідерланди), Input Capital (Канада), Chicago Board of Trade (США), GlobalAgAdvisors (Канада), BASF (Німеччина),



Програма конференції додається.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (044) 490 64 00 або (050) 386-80-18 – Олеся Омеляненко, координатор інформаційних кампаній Проекту IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії».

Акредитація обов’язкова до 18:00 год. за електронною адресою: oomelianenko@ifc.org