Статті

20-02-2017
Майстер клас - безліч корисних ідей та досвіду!


   

15 ЛЮТОГО в рамках виставки AGRO ANIMAL SHOW ми провели наш майстер-клас 

«Як підвищити ефективність молочного бізнесу?»,  

на якому зібралось більше 250 чоловік: власники та топ-менеджмент молочних господарств.

Дякуємо героям нашого майстер класу Михайлу Корилкевичу та Анатолію Клименку за те, що вони поділилися своїм досвідом, баченням ведення молочного бізнесу, а також компанії Альфа-Вет, BASF, УКРПРОЛАЙФ, KUHN, УКРВЕТПРОМПОСТАЧ,  за спонсорську підтримку в проведенні нашого заходу та інформативні презентації. У залі панувала робоча атмосфера, завдяки цікавим і змістовним виступам, повних фактів і корисної інформації з технологій годування, ветеринарного забезпечення, утримання тварин.

Анатолій Володимирович Клименко, власник ТОВ «МПК "Єкатеринославський"», Дніпро:

"Скажу відверто – займатися молочним тваринництвом наразі вигідно і прибутково. Але до цього потрібен системний підхід"

«Сколько помню себя, столько и выписываем Вас журнал, по-моему с 2009 года.... Мне очень понравилось ваше мероприятие, я давно не был на каком форуме, где присутствует такая атмосфера, добропорядочные отношения, каждый друг друга слышат, выступают и бизнес и наука, где связалась практическая и  теоретическая часть.  Из выступающих мне понравилось выступление представителя компании BASF.  Сейчас вот выступает господин Донченко, которого я уважаю. Он грамотным языком теории и практики связывает то, что нужно фермеру, хозяйству, бизнесу. Я очень благодарен Гульнаре, что она нашла время, средства и силы, для того чтобы собрать нас со всей страны. Я смотрю в зале тут присутствуют и казахи и азербайджанцы и грузины. Вообще, Гульнара молодец, и низкий поклон ей за это, и всей ее команде. Нужно чаще собирать подобные мероприятия. От этого будет выигрывать в целом бизнес и страна.»

 

Михайло Корилкевич, засновник кластеру "Натуральне молоко", Рівненська обл.

"Хотів би привернути увагу і до молочного скотарства, бо цей напрямок також вартий того, щоб в нього вкладати кошти"

"…молочне тваринництво – бізнес не для простих людей, а для високоінтелектуальних, бо вимагає саме таких здібностей"

"Вклалив цей бізнес 3 млн дол. за 5 років. За 4 роки повернули майже 40% інвестицій. Інвестиції першого року повністю повернено, рентабельність у 2016 році складала 30%"

"Ми хочемо за 5 років збільшити наше підприємство у 8 разів: маємо наростити поголів’я до 8 000, отримувати надої 8 000 л та мати прибутковість з однієї корови близько 2 000 дол. (зараз ця цифра становить 591 дол.)"

"Якщо вірно відбудувати систему управління цим бізнесом, тоді можна дуже швидко його нарощувати й очікувати віддачінабагато швидше, ніж 7 років, які традиційно прогнозують інвестори для повернення грошей"

"Ми запровадили екосистему і запропонували нашим потенційним зацікавленим сторонам об’єднатися, ведемо перемовини"

"Моя думка така – ті люди, які хочуть добитися успіху в молочному тваринництві, то вони його досягнуть. Ті, що мають велике бажання, перевірене певним часом, розвиватимуть даний напрямок"

"Ключові ініціативи нашої п’ятирічної стратегії: концентрація на виробництві молока та виробництві корму; супутні продукти – корма, нетелі, іміджеві продукти – 35% виручки від немолочних продуктів; власні концкорми – кормовий цех; екосистема; кластер «Натуральне молоко» тощо"

"Основні задачі кластеру «Натуральне молоко»: збільшення ціни на молоко; обмін інформацією, впровадження інноваційних проектів; робота з владою; залучення інвестицій; розвиток екосистеми"


Андрій Івченко, товариство «Сяйвер», керівник: 

устрів дуже багато знайомих обличь. Як і існуючих партнерів, такі і нових потенційних партнерів. Я їх дуже люблю, вони мені всі як рідні. Крім того відбулася змістовна розмова та дискусія стосовно проблематики і шляхів вирішення питань, які виникають в галузі тваринництва. Були досить цікаво спікери. І все ж таки, вчергове, я зарядився позитивом.  Тим, що в галузі тваринництва у нашого сільського господарства взагалі є майбутнє. За цей позитив дуже дякую"

Фоторепортаж дивіться у нас на сайті

http://www.ait-magazine.com.ua/photoarchive/mayster-klas-yak-pidvishchiti-efektivnist-molochnogo-biznesu

 

Яким чином можна передплатити наш журнал на 2017р.?
 
1. За безготівковим розрахунком через редакцію. Ви надсилаєте запит і ваші реквізити на email:for4.og@gmail.com

Контактна особа: Гуляницька Оксана, моб.:  +380504145479, +380504196040 

2. Тепер передплата стає зручнішою! Виписати журнал можна вже не виходячи з дому  – нижче посилання, за яким маєте змогу це зробити, розрахувавшись карткою та отримуйте його у ваших поштових скриньках.  

Посилання для передплати  http://presa.ua/tvarinnictvo-s-ogodni.html?___SID=U 

3. В почтовом отделении. Передплатній індекс 37600! Купон у додатках.

Читайте нас, заходьте до нас на сайт, у соцмережі, приєднуйтесь!