Статті

23-06-2021

 

ТМ СТОЖАР ПРОДОВЖУЄ ПОПУЛЯРИЗУВАТИ УКРАЇНСЬКУ КУХНЮ

 

Бренд взяв участь у головній гастрономічній події цього літа – UKRAINIAN GASTRO SHOW, яка відбулася 17 червня 2021 року.

 

«Українська кухня. Основа та інновації» – так звучить концепт цьогорічного Ukrainian Gastro Show, професійної події для шеф-кухарів, рестораторів і тих, хто цікавиться гастрономією. ТМ СТОЖАР цілком відповідає цій великій ідеї. Пропонований брендом широкий асортимент шеф-олій Стожар Fusion був уперше представлений на Ukrainian Gastro Show ще у 2020 році та отримав схвальні відгуки від професійних шеф-кухарів. Наразі колекція олій складається з чотирьох надзвичайно смачних купажів на основі горіхової, кунжутної, конопляної та гарбузової олій з натуральними добавками (базилік, часник, лимон, суміш перців, розмарин, орегано). Оригінальні поєднання корисних і духмяних інгредієнтів значно розширюють арсенал будь-якої кухні, і таким чином пропонують сучасний та інноваційний підхід до традиційних страв.

 

– Популяризуючи українську культуру, ми усі разом реалізовуємо велику спільну місію — зробити Україну найгостиннішою країною Європи до 2022 року, – наголосила Інна Тохтарова, керівник відділу маркетингу компанії KERNEL. – І ми щасливі знати, що інноваційні продукти Стожар Fusion розкривають потенціал української кухні, наближуючи нас до цієї мети. В свою чергу Ukrainian Gastro Show щороку забезпечує українській гастрономічній спільноті включеність до світового контексту. Нам приємно знову бути партнерами цієї грандіозної ​​події!

 

Цю думку підтримує та поділяє також Андрій Скіпьян, Президент клубу готельєрів та рестораторів HOTELIERO та засновник Ukrainian Gastro Show.

 

– Мета події – відкрити людям новий досвід в українській кулінарній культурі та  продовжити розвивати світ професійної української кулінарії. Ми прагнемо популяризувати свою традиційну кухню та формувати позитивне ставлення до неї в інших країнах. Це дуже важливо, а завдяки продукції ТМ СТОЖАР – зробити це набагато простіше!», – підкреслив він.

Довідка: 

КERNEL найбільший у світі виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 15% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Kernel постачає до понад 80 країн. В Україні дистрибуція олії здійснюється під брендами «Щедрий Дар», «Стожар» і «Чумак».

 

HOTELIERO – клуб готельєрів та рестораторів, який об’єднує професіоналів індустрії гостинності для обміну досвідом і знаннями. Впродовж багатьох років компанія створює головні гастрономічні події, такі як Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Barometer International Bar Show, Blackfest, International Hospitality Awards та Ресторанна премія СІЛЬ.