Статті

09-11-2018

WorldFood Ukraine 2018 – головна подія для виробників та дистриб’юторів продуктів харчування

   

З 23 по 25 жовтня в МВЦ столиці відбулась головна подія харчової промисловості - 21-а Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018.

 

241 компанія  виробники та постачальники з України та ще 22-х країн світу представили відвідувачам виставки продукти харчування та напої промислового, фермерського, крафтового та органічного виробництва, обладнання, пакування, технології та послуги для бізнесу.

 

За три дні WorldFood Ukraine 2018 відвідали понад 9 тисяч фахівців: керівники, власники, закупівельники найбільших торгових мереж, менеджери власних торгових марок, представники виробничих та переробних підприємств, а також дистриб'ютори, імпортери, експортери, ресторатори та шеф-кухарі, представники спеціалізованих і бізнес ЗМІ України та інших країн. Загальна площа виставки склала 3983 м².

 

Щорічно, WorldFood Ukraine допомагає виробникам та імпортерам заявити про себе, презентувати продукти, спланувати стратегію подальшого просування, підвищити лояльність клієнтів і знайти нових партнерів, залучити інвестиції та досягти домовленостей про укладення вигідних контрактів про постачання.

 

На виставці були представлені виробники та імпортери таких категорій продуктів:

 

·       макарони, соуси, приправи та спеції;

·       молочна продукція, сири, морозиво;

·       риба та морепродукти;

·       свіжі та консервовані фрукти, овочі і гриби; 

·       кондитерські, хлібобулочні вироби та східні ласощі;

 

·       ковбасні вироби, копченості та делікатеси;

·       горіхи, сухофрукти, насіння, мед, снеки;

·       продукти органічного харчування;

·       чаї, кава, какао;

·       алкогольні та безалкогольні напої.

Серед іноземних компаній, які цього року прийняли участь у WorldFood Ukraine, слід відмітити стенди Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Akbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кава, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Green Valley (арахіс, Єгипет), Matrade Kiev (масла, Малайзія), Novarcert LTD / Hello KIWI (ківі, Греція), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC (кондитерські вироби, Вірменія), GeorgianAlcoGroup (Грузія), TheEarlSpirits (Німеччина), MondoDelVino (Італія) і багато інших.

 

Вперше в цьому році, спільно з WorldFood Ukraine, відбулась виставка вина і алкогольної продукції Wine & Spirits Ukraine 2018, учасники якої не тільки представили всі етапи процесу виробництва вина - від технологій вирощування винограду до зберігання готової продукції, але й прийняли участь у  Міжнародному дегустаційному конкурсі International Wine & Spirits Award - за підтримки та участі Асоціації Сомельє України.

 

В рамках освітньої програми для професіоналів індустрії барної культури, а також для її аматорів та шанувальників, працювала Школа сомельє та барменів. Відбувся Авторський семінар одного з найвідоміших енологів світу  Roberto Cipresso - «Терруар: Єдиний шлях у майбутнє вина».

 

У відкритому сегменті ділової програми виставки також відбулись:

·         Конференція «Інноваційні харчові технології для харчової промисловості» від Open R&D Lietuva, Конференція «Виноробство України: Законодавство. Контролюючі органи. Експортний потенціал»;

·         V Міжнародна конференція «Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту»  від Органічна Україна та Органік Стандарт;

·         Презентація від УКРАГРОХІМТРЕЙД «Інтегрована система захисту від шкідників на харчових підприємствах».

 

Традиційно на WorldFood Ukraine працювали вже відомі та протестовані бізнес-сервіси: Байєрська програма та Рітейл Центр.

Завдяки Байєрській програмі учасникам виставки відкрилися нові можливості та ринки збуту. Протягом трьох днів роботи виставки в Bayer's lounge було проведено 170 зустрічей експонентів з байєрами з 74-х компаній України, Білорусі, Польщі, Турції та США.

За столами переговорів у Рітейл Центрі, що працював в перший день виставки, відбулось 180 зустрічей  з крупними українськими рітейлерами - L`KAFA Group, ТОВ «Фора», «Пакко Холдинг», ТОВ «Ашан», ТОВ «ЛотОК», АЗС «ОККО», Cім’я ресторанів Cartel, Холдинг емоцій «!FEST», ТОВ «Делікат», ТОВ «Копілка» та іншими.

Виставка WorldFood Ukraine завжди була і залишається головним комунікаційним центром української індустрії продуктів харчування та напоїв. Саме тут презентуються нові продукти, оновлюється асортимент товарів, українські та зарубіжні компанії знаходять нових партнерів і домовляються про нові контракти. Саме тут можна скласти картину поточної ситуації на ринку і передбачити тренди розвитку на найближчий рік.

За 21 рік команді WorldFood вдалося створити безпрецедентно масштабну і грандіозну подію про яку знають далеко за межами нашої країни.

До зустрічі на WorldFood Ukraine 23-25 жовтня в 2019-му році!

 

МВЦ (Україна, м.Київ, Броварський пр-т 15)

Детальна інформація: http://worldfood.com.ua

 

 Організатор - ДП "Прем'єр Експо" (ITE GroupPlc / Великобританія).