Статті

28-06-2016

 

 

 

alt

 

 

 

VIII Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» та Конференція «М’ясний бізнес України»

 

Лише 5 днів до початку! Встигніть зареєструватись

 

Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» став доброю традицією. Щороку Асоціація свинарів України, як організатор заходу, знаходить чим зацікавити гостей. Цей рік не стане виключенням, принаймні з таких причин.

 

«Прибуткове свинарство»

– Програма

– Реєстрація

– Партнери

– Фото

«М’ясний
бізнес України»

– Програма

– Реєстрація

– Партнери

– Фото

1. Захід уже традиційно об’єднає найбільших виробників свинини, представників влади, переробників, юридичних та консалтингових компаній, фінансових установ та всіх небайдужих до долі галузі.

 

2. Під час конгресу з перших вуст можна почути про законодавчі ініціативи регулювання та розвитку свинарства. Особливу увагу приділять найактуальнішим проблемам ведення бізнесу в умовах «нового» податкового регулювання . Крім того, можна буде отримати розгорнутий аналітичний огляд про стан та перспективи ринку свинини в Україні та світі, а також про те, чого очікувати свинарям у 2016-му року.

 

3. Ексклюзивною інформацією про особливості технології виробництва свинини та управління бізнесом ділитимуться найкращі вітчизняні та міжнародні експерти із Німеччини, Іспанії, Нідерландів та інших країн. У фокусі — бенчмаркінг як стратегія удосконалення виробництва та менеджменту. Учасники заходу дізнаються про досвід використання цього інструменту у країнах-лідерах зі свинарства.

 

4. Гравці ринку свинини (виробники, переробники, рітейл) розглядатимуть виклики та стратегії розвитку м’ясного сектора, один з аспектів — кооперація.

 

5. У рамках конгресу заплановано нагородження найуспішніших свиногосподарств «Лідер галузі», презентація нового журналу «Прибуткове свинарство», дегустація м’ясних виробів та святковий фуршет.