Статті

20-03-2018
 
     
 
 
Agrarnik
III Аграрний форму ААУ

13 | 04

2018 року

ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ВУЛ. ВЕЛИКА ЖИТОМИРСЬКА, 33. М КИЇВ

III
Аграрний форму ААУ

Запрошуємо Вас прийняти участь у Всеукраїнському аграрному форумі ААУ, який об’єднає аграрну, юридичну та бізнес - спільноту задля вирішення ряду найгостріших питань, що виникають в українській агросфері. 

ПРОГРАМА

Що на Вас чекає:

Під час першої панелі, яка відбудеться у вигляді дискусії (09:40 – 11:00)

    Ознайомитися з тим, як агрохолдинги, фермери та аграрії стали успішними. Які конкретно кроки у кризові чи вирішальні моменти забезпечили їм подолання труднощів та подальший розвиток. 
Конкретні відповіді на запитання «ЯК» даватимуть найвідоміші агрохолдинги, інноваційні аграрії, а також іноземці, які досягли визначних успіхів в українському агробізнесі.
Жива дискусія дасть Вам можливість почерпнути дієві рішення та ідеї для власного бізнесу.

Під час другої панелі (11:30 – 13:00)

    Отримати кваліфіковані відповіді на найгостріші питання, які наразі постають перед кожним агробізнесом (проблемні питання орендних відносин та міни, складні земельні конструкції (емфітевзис, сервітут, спільний обробіток тощо), побудова роботи з пайовиками, збільшення земельного банку, гострі податкові питання).
Ми опитали понад 30 агропідприємств та виявили дійсно найгостріші питання, які вони хочуть, щоб були розкриті під час нашого Форуму. Кожна думка була врахована.

Під час третьої панелі (14:00 – 15:30)

    Спланувати систему ефективного захисту агробізнесу.
І дана панель охоплює не лише способи протидії рейдерським атакам, які вразили Україну у 2017 році. Відомі спікери поділяться способами успішного проходження податкових перевірок, уникнення кримінальної відповідальності, судового захисту в найпоширеніших категоріях справ, боротьби з шахрайськими елементами, правильного забезпечення фізичної охорони аграрних об’єктів.

Під час четвертої панелі (16:00 – 17:30)

    Отримати практичні поради щодо особливостей, способів розвитку та розширення агробізнесу шляхом виходу на міжнародні ринки, залучення фінансування, підвищення економічної ефективності, використання інновацій. 
Довірте нам 9 годин Вашого часу і ми в них вкладемо роки практичного досвіду!

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання, будь-ласка,

звертайтеся до Ірини Аттрайд: (067) 501 56 10, agro-forum@uaa.org.ua