Статті

24-02-2017

ВИСТАВКА 2017

X спеціалізована  виставка  «АгроТехніка-2017».

Час проведення:  1–3 березня 2017 р.
Арена Львів
Місце проведення: Арена Львів, вул. Стрийська, 199.

Основна мета проведення весняної виставки – надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни. Тому запрошуємо відвідати виставку всіх, хто бажає  купити трактор, міні-трактор, купити комбайн, а також зацікавлених проконсультуватись та отримати поради та рекомендації фахівців щодо індивідуального вибору сільськогосподарської техніки для потреб власного господарства.

Експозиція сільськогосподарської виставки «Агротехніка 2017»: сільгосптехніка – трактори,  міні-трактори, мотоблоки, культиватори, плуги, сівалки, косарки, обприскувачі, картоплесаджалки, причіпи, копачки, машини для очищення та сепарування зерна, зернометачі, запчастини, також будуть представлені засоби захисту рослин та  добрива, обладнання для тваринництва, для переробки біомаси, кормоподрібнювачі, кормозмішувачі,  насіння, саджанці, квіти, інша сільгосппродукція та сучасні проекти в сільському господарстві.

Цільова аудиторія: виставка «АгроТехніка» призначена для фахівців, виробників сільгосппродукції, представників фермерських господарств, сільгосппідприємств, агрофірм, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості, а також власників дачних та присадибних ділянок. Відвідувачі виставки отримають сучасну  інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об’єктивно оцінять пропозиції  аграрного комплексу.

Запрошуємо виробників та продавців сільськогосподарської техніки, мінеральних та органічних добрив та засобів захисту представляти свою продукцію  на єдиній в Західному регіоні  спеціалізованій виставці «Агротехніка»!

ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТЕХНІКА:

    • трактори
    • комбайни
    • міні-трактори
    • мотоблоки
    • культиватори
    • комплектуючі, запчастини
    • обприскувачі
    • картоплесаджалки
    • плуги
    • сівалки
    • косарки
    • копачки
    • машини для очищення та сепарування зерна

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТВАРИННИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ БІОМАСИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
ДОБРИВА
КОРМИ ТА ВІТАМІННО-МІНЕРАЛЬНІ ДОБАВКИ
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРОЕКТИ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ
НАСІННЯ, САДЖАНЦІ, КВІТИ та інша сільгосппродукція

ПРОГРАМА РОБОТИ ВИСТАВКИ

березня 2017 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки
11:20–15:00 Конференція: «Агропромисловий комплекс Львівщини. Результати та нові умови ведення бізнесу». Модератор: Іван Стефанишин, експерт аграрного ринку, радник директора ОРСП «Шувар».

Программа конференції

10:30–11:00 Реєстрація учасників конференції
11:20–11:25 Відкриття конференції. Вступне слово модератора
11:25–11:35 Аграрний сектор економіки Львівщини: стан та перспективи розвитку. Н. Хмиз, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації
11:35–12:15 Фінансова підтримка аграрного сектору економіки у 2017 році. Людмила Гончаренко, заступник директора департаменту  агропромислового розвитку  Львівської обласної державної адміністрації. Авансування аграріїв через форвардні закупівлі. Юлія Соха – провідний фахівець Львівського відділу ПАТ «Аграрний фонд». Співдоповідачі: Марія Чупило, заступник голови правління церковної кредитної спілки «Анісія», Оксана Максимович, представник АТ «Укрексімбанк»
12:15–12:30 Безпека сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки як запорука конкурентоспроможності та зростання експертного потенціалу. Р. Волошин, заступник начальника Держпродспоживслужби у Львівській області
12:30–12:50 Ситуація на ринку плодоовочевої продукції. Що очікувати у 2017 році? Т. Гетьман, експерт плодоовочевого ринку країн Східної Європи
12:50–13:10 Новації податкового та земельного законодавства. Е. Ткачова, головний редактор журналу «АгроPro»
13:40–15:00 Агро Арена – комплексні рішення для сільського господарства. Ефективність використання матеріально-технічної бази та фінансових інструментів у вирощування сільськогосподарської продукції. (ТОВ «Агро Арена» – офіційний дистриб’ютор компаній «Маїс-Черкаси» (посівний матеріал) та «Укравіт» (засоби захисту рослин, мікродобрива). Геннадій Санченко, генеральний директор ТОВ «Агро Арена»

18:00 Закінчення роботи виставки

2 березня 2017 р.
10:00 Початок роботи виставки
10:00–11:00 Доповідь на тему: «Як продати сільгосптехніку в інтернеті». Організатор: торгова платформа «АгроБіз».
11:00–13:00 Презентації від компанії «АМАКО Україна»:

1. Розвиток аграрного виробництва України: основні тенденції, зміни і напрямки. (презентація керівника Львівського відділення ТОВ «АМАКО Україна» Федора Скоцика).
2. Посівна та ґрунтооброблювальна техніка «Кокерлінг» як вирішення основних проблем і завдань наших аграріїв» (презентує спеціаліст департаменту розвитку продуктів ТОВ «АМАКО Україна» Андрій Горобець).

18:00 Закінчення роботи виставки

3 березня 2017 р.
10:00 Початок роботи виставки

11:00–13:00 Семінар на тему: «Поліпшення агроекологічної безпеки в рослинництві». Організатор: Львівська філія УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого. Модератор: учений секретар Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого – Войтович Р.М.
Вступне слово: учений секретар Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого – Войтович Р.М.

1. Ефективність використання біопрепаратів. Доповідач: завідувач лабораторії Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого – Думич В.В.
2. ПП «БТУ-ЦЕНТР» «Виробництво біопрепаратів» Доповідач: заст. комерційного директора Стасюк Т.Я.
3. Результати досліджень застосування гумату калію. Доповідач: учений секретар Львівської філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого – Войтович Р.М.
4. ПП «Персіков М.Л.» «Виробництво гумату калію». Доповідач: директор Персіков М.Л

15:00 Церемонія нагородження дипломами учасників виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників