Статті

22-12-2016

 

11-тавиставка з квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики в Україні.


www.flowerexpo-ukraine.com



Організатори:
ТОВ «Компанія «Місто Мрії» (Україна), NovaExhibitionsBV (Нідерланди)



21-33 березня 2017 року

Київ, Україна



«Дата виставки FlowerExpoUkraine 2017 змінюється через проведення Євробачення»

У 2017 році Євробачення буде проводитися в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) в Києві, тобто в тому ж місці, де організовується виставка FlowerExpoUkraine.



Незважаючи на те, що Євробачення розпочнеться 9 травня, керівництво Міжнародного виставкового центру (МВЦ) попросило організаторів всіх виставок , які повинні були проходити після 1 квітня, змінити дати проведення.

Євробачення вимагає багато часу для забудівлі, це і стало причиною того, чому виставка повинна бути перенесена з 4-6 квітня на 21-23 березня 2017 року (вівторок - четвер).



Незважаючи на той факт, що дати змінено, організатори виставки FlowerExpoUkraine раді, що Євробачення, наймасштабніший пісенний конкурс світу, проходитиме в Києві. Євробачення транслюється на п’яти континентах, більше ніж 180 мільйонів глядачів у всьому світі дивляться Євробачення, і це означає, що до Києва та України буде прикута величезна увага.



Виставка FlowerExpoUkraine організовується під патронатом Спілки українських квіткарів. Крім того, подія може розраховувати на підтримку з боку Української спілки промисловців і підприємців і Посольства Нідерландів в Києві.



Flower Expo Ukraine дає можливість учасникам з усього світу познайомитися з українським ринком і встановити нові контакти і нові бізнес-угоди. Даний час – це найкращий час для того, щоб взяти участь у виставці та отримати вигоду від очікуваного зростання в найближчі роки.

Щоб отримати більш детальну інформацію про виставку, будь ласка, перейдіть за посиланням: www.flowerexpo-ukraine.com



За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

ТОВ «Компанія «Місто Мрії»
офіс 3, вул. Гмирі 13
02140 Київ, Україна
Тел.: +380 44 577 04 25
Факс: +380 44 577 04 26
E-mail: exhibition@cityofdreams.com.ua