Статті

23-03-2021

З 22  по 24 вересня 2021 року на території Національного  Комплексу «Експоцентр України»  відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка

«ОЛІЙНО-ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

 

Цей захід є єдиним в Україні майданчиком для ефективної взаємодії професіоналів науки, виробництва і бізнесу олійно жирового ринку.

В рамках виставки :

Бізнес-Форум

Ділова програма та дискусійні панелі

Нагородження найкращих компаній

          Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку  олійно жирової галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром. 

     Цільова аудиторія: фахівці підприємств олійно-жирової галузі та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки для масложирової галузі, органи стандартизації та метрології. Традиційно цільова аудиторія виставки це фахівцями переробного сектора, постачальники технологічного обладнання і ресурсів, постачальники обладнання для виробничих лабораторій.

     Бізнес-Форум «Олійно жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні та в світі».

Організатор : Асоціація Укроліяпром

     Пріоритетність виступу з доповіддю надається учаснику виставкового заходу.

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ:

«Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).  Організатор Інститут олійних культур НААН (співорганізатор виставки).

Виробник олії:  Фермерське Господарство  «Бірюза АФП»

«Олія  соняшникова «Особлива»  Паряна і Жаряна»

 

Урочиста церемонія нагорождення переможців конкурсу:

«ТОП-10 інноваційних  компаній в олійно жировій галузі 2021»

«Переробник зернових та олійних 202

 

Очікується близько 400 учасників! Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у виставці та бізнес-форумі та сформувати спільне бачення розвитку олійно жирової галузі України!

Захід буде проведено з урахуванням та чітким дотриманням усіх нормативних та санітарних умов. Всі учасники події будуть забезпечені засобами індивідуальної безпеки. В рамках події застосовуватимуться профілактичні заходи.

 

info@agroinkom.com.ua

https://oil.agroinkom.com.ua/uk/