Статті

02-11-2015
 

 

Встроенное изображение 3         

 Хочете крокувати із світовим тваринництвом – читайте наш журнал!

Триває передплатна кампанія у поштових відділеннях України на 2016 рік!

 

Передплатний індекс 37600 (купон у додатках)

Запрошуємо вас долучитися до команди  журналу!

1.  Аналіз стану тваринництва як в Україні так і по всьому світу;  

2.  Поради від вітчизняних та міжнародних експертів;

3.  В кожному номері ви можете знайти інформацію про всі напрямки тваринництва!

4.  В нас тільки найактуальніша інформація, яку ми збираємо на основі ваших запитів!

5.  Ви можете стати героєм одного з номерів!

6.  Ви будете гостями наших заходіи, яки ми проводимо безкоштовно для наших читачів

 Встроенное изображение 1

 

Встроенное изображение 2

27 жовтня в  рамках агропромислової виставки «Інтер Агро Комплекс» відбувся один з найпотужніших майстер-класів, який команда «Тваринництво сьогодні» підготувала для  керівників та спеціалістів свиногосподарств.

 Головною метою заходу стало ознайомлення учасників з новинками в сферах ветеринарії, технології утримання  та годівлі свиней, які представляли провідні компанії світу.

Майстер-клас «Як підвищити ефективність свинарського бізнесу? В що інвестувати сьогодні?» стартував о 10-тій та тривав майже 5-ть годин.  За цей час учасники мали змогу не лише прослухати надзвичайно цікаві та актуальні доповіді, а й долучитися до діалогу зі спікерами та поділитися власним досвідом.

На заході була широко представлена тема епізоотичної ситуації та захисту свиней від АЧС  яку презентувал Михайло Бабкін, заступник директора  ДНКІБШМ.

Вперше власники господарств та спеціалісти свинарської галузі ознайомилися з умовами страхування ризиків, пов’язаних з АЧС, яку ексклюзивно для України представляв гендиректор Assistanse without Borders LLC.

Також, були представленій й доповіді партнерів «Тваринництво сьогодні»: перевагами «розумної годівнички» поділилася Лана Вивант, гендиректор  Хог-Слат Українапро біологічні й економічні обґрунтуванні застосування ДОСТО Орегано розповів Олександр Слюсар, ветлікар (Достофарм); про годівлю поросят та як зробити старт поросят  в перші дні життя найбільш результативним йшлося у виступі Дмитра Новаковського (INVESAта Василя Говзаня, спеціаліста з питань годівлі (Вудгофф) .

Майстер-клас пройшов як завжди активно, живо та цікаво. Загалом участь в заході взяло більше 200 учасників. Серед яких були представники і маленьких сімейних та фермерських господарств,  так і представники потужних агрохолдингів.

По закінченню всі учасники мали змогу по спілкувати зі спікерами за смачним фуршетом.

Ми, як організатори дуже вдячні всім, хто відвідав наш захід! Було приємно з усіма познайомитися! Пам’ятайте, «Тваринництво сьогодні» дбає про успішність вашого бізнесу!

Більше фото Ви можете знайти на наших сторінках в соціальних мережах:      

Встроенное изображение 1Встроенное изображение 2Встроенное изображение 3
 

Шукайне найоперативніші новини з агргосекторів всього світу на нашому сайті, а також читайте, коментуйте, обінюйтеся досвідом та побажаннями на сторінках соціальних мереж!