Статті

06-03-2019

Прес-анонс

 

4 березня у приміщенні Херсонської міської ради відбувся семінар «Земля та захист агробізнесу», організатором якого виступала Громадська організація «АГРО БЕЗПЕКА УКРАЇНИ», а його  партнерами виступили – Адвокатське бюро «Сергія Пагера» та Журнал AGROPRO.

 

60 учасників, які представляли агрогосподарства різної величини з Херсонської області, обговорювали ключові питання щодо земельних та податкових змін в 2019 році, а також аналізували інструменти для захисту аграрного бізнесу від рейдерства.

 

З вітальним словом до учасників семінару звернувся голова ГО «АГРО БЕЗПЕКА УКРАЇНИ» - Сергій Пагер, керуючий адвокат Адвокатського бюро «Сергія Пагера».

 

Під час першого блоку семінару, який був присвячений земельним змінам та регулюванням відносин з землевласниками в 2019 році, Ксенія Коваль, адвокат Адвокатського бюро «Сергія Пагера», доповіла, як застосовувати діючи інструменти для регулювання та контролю відносин з землевласниками, а також проаналізувала земельні зміни в 2019 році.

 

Другий блок семінару був присвячений податковим новаціям у 2019 році та оподаткуванні фермерського господарства.

 

Про збереження землі, оптимальне оподаткування, перевірки держпраці та державну підтримку доповіла учасникам семінару Эльвира Ткачова, головний редактор журналу AGROPRO.

 

Про те, які чинники спонукають рейдерів атакувати та як протидіяти таким рейдерським атакам, в третьому блоку розповів Сергій Пагер, керуючий адвокат Адвокатського бюро «Сергія Пагера».

Основні тези семінару «Мішенями рейдерів стають не тільки підприємства з великими активами, робота яких забезпечує не тільки податкові надходження і робочі місця, потрапляють під їх приціл і малі аграрні підприємства, в тому числі і звичайні фермери. Різниця між ними лише час захоплення та інструменти для здійснення незаконних дій з боку третіх осіб».

 

В разі питань на що треба звернути увагу при антирейдерській структурі, можлива безкоштовна консультація за телефонами   +38 044 379 11 06, +38 096 883 34 93 - Сергій Пагер керуючий адвокат Адвокатського бюро «Сергія Пагера».