Статті

17-01-2024

Re:farm – найбільша конференція спеціалістів в агро в Україні

 

8-9 лютого у Львові вже вдруге відбудеться Re:Farm – конференція про технології та людей. Чому про технології та людей? Тому, що люди без технологій не ефективні, а технології без людей неможливі. В конференції візьме участь більше 1500 керівників, агрономів, інженерів та спеціалістів с/г з усієї України, щоб дізнатись про перевірені на практиці прибуткові інструменти та технології. Цьогоріч Re:Farm триватиме 2 дні, а отже учасників очікує ще більше корисної інформації.

85+ спікерів-експертів з 5 країн виступатимуть у 4 тематичних потоках про:
  ТЕХНОЛОГІЇ - схеми живлення, системи обробітку, полив, використання дронів та технології вирощування культур

• ВИРОБНИЦТВО -  нішові культури, елеватори, сушарки, оптимізацію витрат та організацію агровиробництва

• ТОЧНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО - диференційне внесення та посів, картування врожайності та управління зонами продуктивності та навігацію

• БІЗНЕС - управління земельним банком та фінансами, фарм-менеджмент, інвестиції, гранти, програми фінансування та пошук кадрів

 

Re:Farm - це можливість отримати нові знання різним спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика технології та точне землеробство може бути цікавим агроному та інженеру, виробництво - директору, а потік “бізнес” - керівнику та власнику. Це не просто конференція, а ефективна площадка для комунікації спеціалістів які прагнуть розвитку та змін.

 

Також на конференції діятиме експо-зона найкращих агробрендів, на стендах яких можна буде ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації. Спонсорами конференції Re:Farm 2024 стали компанії - Zemlerob та Agrosem.


Програму заходу можна переглянути за посиланням.

 

Квитки можна придбати на сайті


Адреса проведення: FESTrepublic (Львів, Старознесенська вулиця, 24)

 

Квитки: +380684858386

Партнерство: +380675564266
Реклама та PR: +380685560656