Статті

04-02-2022

 

Міжнародна виставка

Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв «ProStorExpo»

21- 22 вересня 2022 року

 

Міжнародна виставка інноваційних рішень «ProStorExpo», яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування сількогосподарської продукції, продуктів харчування, напоїв.

 

Виставка «ProStorExpo» об’єднує провідних постачальників обладнання, дилерів та представників виробничого сектору України, так і компанії міжнародного формату. Значний досвід організаторів та сучасний виставковий комплекс створюють оптимальні можливості  для діалогу між виробниками технологічних рішень, фахівцями сільськогосподарських підприємств, керівниками господарств різних категорій та представниками влади. Це сприяє ефективному пошуку нових партнерів, обміну сучасним досвідом та просуванню світових трендів на ринку України.

 

Ще однією перевагою виставки є насичена ділова програма, яка включає галузеві  форуми, конференції, семінари та майстер-класи.

 

За дні роботи виставки в межах робочих візитів на виставку завітають: делегація Китайської діаспори в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Італії в Україні, Повноважений Посол Узбекистану в Україні.

 

Урочиста церемонія нагорождення переможців конкурсу:

«ТОП-10 інноваційних  компаній з переробки та зберігання с/г продукції, продуктів харчування та напоїв 2022»

Дегустаційні заходи

Виставка-ярмарок органічної продукції рослинництва та консервації

 

Контакти:

Тел. + 38 044 593 19 01

Моб. +38 068 991 55 70

e-mail: info@agroinkom.com.ua

сайт: https://prostor.agroinkom.com.ua/uk/o-vystavke/